Deel op social media

Berichten delen op Social media

Soms zie je iets leuks voorbij komen en wil je dat delen buiten de AquaInfo club. We hebben de Beta versie geactiveerd waarmee dat eenvoudig kan worden gedaan. Onderaan de berichten die je kunt delen staat nu een icoontje met het woord delen erachter.

Deel bericht op social media

Op dit moment kun je het bericht eenvoudig delen via een aantal social media kanalen. Let op je moet daar wel ingelogd zijn! Deel het bericht op Facebook, Linkedin, Reddit, Whatsapp, Twitter, Google Bookmarks of Pinterest:

Schrijf er indien nodig een berichtje bij, onze software geeft automatisch een afbeelding of een stukje tekst mee!

Let op: dit is nog een beta versie. Als het niet werkt of iets verbeterd kan worden dan horen we het graag!

Over de auteur: John de Lange
Sinds ik op mijn twaalfde mijn eerste tweedehands aquarium kocht heb ik altijd wel een of meer aquariums gehad. Ik heb zelfs een garage ingericht als kweekruimte waarin ik in 50 aquariums zo'n 10.000 liter water in gebruik had. Op het moment heb ik nog twee aquariums. Een 1250 liter Tanganyika aquarium en een 250 liter gezelschapsaquarium met planten. De laatste 10 jaar heb ik aan deze website gewerkte als schrijver en fotograaf.

Reacties & opmerkingen

Word lid!

Maak kennis met andere aquarium liefhebbers, deel je kennis of vraag experts om hulp!

Opmerkingen

@peepso_user_1157(Etienne Durinck)
De aller eerste jongen die ik ooit heb gehad van mijn visjes ? Het waren paradijsvisjes. En ja dat mannetje kan een serieus schuimnest bouwen. En ondertussen kan het vrouwtje - na het afzetten - maar veel beter verstoppertje spelen. Het mannetje verdedigd het nest heel agressief tegenover alles wat er maar van in de buurt komt.