AquaInfo Club berichten volgen

Er zijn 2 opties om berichten in de AquaInfo Club te bekijken:

Community – U kunt berichten volgen van alle AquaInfo club-leden die zijn geplaatst als Openbaar of Sitelid, evenals groepsberichten, afhankelijk van de privacyinstelling.

Volgen – Alleen posten van leden en groepen die u volgt. Met deze optie worden geen berichten weergegeven van mensen of groepen die u niet volgt, zelfs niet als die berichten worden gepost als Openbaar of Sitelid , wat betekent dat ze privacy-instellingen hebben waarmee u ze kunt bekijken.

Met deze AquaInfo club wijzigingen kunt u bijhouden wat er op het netwerk wordt gepost of ervoor kiezen u alleen te concentreren op uw vrienden, uw groepen en de mensen met wie u geen vrienden bent en die u wilt volgen.

Je hebt nu ook de optie om een ​​weergave-instelling te kiezen waarmee je eigen berichten niet worden getoond. Selecteer Mijn berichten verbergen en klik vervolgens op de knop Toepassen. Je ziet nu alle berichten behalve die van jezelf.

Over de auteur: John de Lange Beheerder
Sinds ik op mijn twaalfde mijn eerste tweedehands aquarium kocht heb ik altijd wel een of meer aquariums gehad. Ik heb zelfs een garage ingericht als kweekruimte waarin ik in 50 aquariums zo'n 10.000 liter water in gebruik had. Op het moment heb ik nog twee aquariums. Een 1250 liter Tanganyika aquarium en een 250 liter gezelschapsaquarium met planten. De laatste 10 jaar heb ik aan deze website gewerkte als schrijver en fotograaf.

Reacties & opmerkingen

Word lid!

Maak kennis met andere aquarium liefhebbers, deel je kennis of vraag experts om hulp!

Opmerkingen

Er zijn nog geen reacties